• Ik ben echt heel blij met de gratis makelaar. Dank voor het snel en goed verkopen van mijn woning. Wat een mooi resultaat is er gerealiseerd, boven verwachting. Ik was eerst nog wel sceptisch over dat ‘gratis’ m, maar dat hebben jullie helemaal weggenomen. Ik kan iedereen De Gratis Makelaar aanraden!! Ik heb echt €0 betaald en mijn woning goed verkocht.

  Sterke punten
  Gratis voor de verkoper Goede begeleiding van de makelaar Goede fotos Fijne service

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen

  Door Michael v Kempen op 12 april 2020 Reageer
 • Hartelijk dank voor de goede adviezen bij de verkoop van ons appartement in de Rivierenbuurt en ook bij de aankoop van ons nieuwe appartement op IJburg. Met Eric Warmerdam (de verkoop- en aankoopmakelaar) en het team van River, hadden we goede ervaringen. Naast zijn deskundigheid heeft Eric de gave, om in de hectiek waaraan de (ver)kopers in zo'n periode niet ontkomen, de rust te bewaren, zonder de commerciële belangen uit het oog te verliezen. De kosten wogen ruimschoots op tegen het eindresultaat. (O&A)

  Sterke punten
  Deskundig; Empatisch en diplomatiek, ook wanneer wij (een echtpaar) het niet (helemaal) met elkaar eens waren; Ondersteunend en zorgzaam; Goed bereikbaar Goed gevoel voor timing.

  Door de Vries op 24 oktober 2019 Reageer
 • Ik ging samen met mijn neefje en vrouw kijken voor een huis voor hun het huis was een bouwval en was nog in de oude aflever staat de WOZ waarde was 217000 dit kwam omdat er verbouwde huizen voor hoge prijzen waren verkocht het huis was totaal niet meer waard dan max 220000 we boden over 235000 de vraagprijs sloeg nergens op 275000 we werden niet serieus genomen de makelaar wilde het niet eens opschrijven. Deze makelaar helpt mensen huizen kopen die straks ma verbouwing onder water staan onnodige winstbejag u bent dus gewaarschuwd als u van deze makelaar een huis gaat bezichtigen u betaald hier de hoofdprijs voor een huis wat het niet waard is

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Neemt kopers niet serieus vraagt te hoge onrealistische prijzen

  Door Johan op 16 juli 2019 Reageer
 • Door super slechte ervaring afscheid genomen van deze NVM makelaar, die deze naam eigenlijk niet zou mogen dragen. Terugkoppeling door potientele koper vindt niet plaats. Ze zijn zgn 24/7 bereikbaar, maar daar heb je niks aan als er niks uitgevoerd wordt. Prachtige website met duidelijke pakketten, nadeel is alleen dat je niet krijgt wat er in de pakketten zit. Diep teleurgesteld en voelen ons opgelicht door dit bedrijf die je investering niet waar maakt. 4 dagen geleden gevraagd om de dienst te beëindigen, wederom belofte dat advertentie binnen 48 uur van funda verwijderd zou worden, nu 4 dagen later is er niks veranderd. Ze nemen niet eens de moeite om je voor 1x serieus te nemen en uit te voeren wat ze beloven.

  Sterke punten
  Die zijn er geen

  Zwakke punten
  Niet leveren waar je voor betaald hebt Communicatie is slecht Afspraken worden ondanks beloftes niet nagekomen. Slecht bereikbaar Te duur, immers leveren ze niet wat ze beloven

  Door Marc op 1 mei 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Erg vriendelijk en serieus in zijn werk. Goed aanbod en raad deze makelaar zeker aan.

  Door R vd B op 19 maart 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Schakel makelaars sturen een factuur als jaren geleden met hen contact is geweest over verkoop! Niet mee in zee gaan dus!

  Sterke punten
  Geen succes te melden

  Zwakke punten
  Doen er niets aan, sturen wel factuur

  Door W. Odding op 21 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Erg tevreden over River makelaardij. Ik moest snel mijn huis verkopen en zij hebben op een zeer adequate en professionele manier er voor gezorgd dat dit voorspoedig verlopen is. Zowel in contact heel prettig als dat ze kennis van zaken hebben.

  Sterke punten
  Professioneel, snel, betrokken, betrouwbaar, goed te bereiken, prettig in contact, kennis van zaken.

  Zwakke punten
  Geen.

  Door Sigrid op 24 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb als koper, met een eigen aankoopmakelaar, een bijzonder fijn contact gehad met Marie-Claire en Eric. Het contact aan de telefoon was echt heel prettig, Zij gaven ons het gevoel dat ze wel begrepen dat het in de hysterische markt in Amsterdam toch belangrijk blijft om te doen wat bij je past.

  Sterke punten
  empatisch vermogen

  Zwakke punten
  geen

  Door Ruijgrok op 24 juli 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Makelaar-Ervaringen

Op Makelaar-Ervaringen.nl lees je reviews over alle makelaars van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!